Siste nytt‎ > ‎

2., 5. og 6. september:

lagt inn 28. aug. 2015, 04:15 av Sekretær Borgen skolekorps

Første arrangement er onsdag 2. september, hvor ordfører Lene Conradi inviterer alle korpsene i Asker til en bursdagsfeiring i rådhusparken, i anledning at flere skolekorps har jubileum i år, blant annet vårt korps. Arrangementet er fra kl. 18.00 til ca. 19.30 i rådhusparken. Møt opp kl. 17.45 foran Rådhuset, ved fanen til korpset vårt. Antrekk er uniform for hovedkorps og juniorkorps, med rød genser for juniorene, uformelt antrekk for aspirantene.

Vi skal spille en kort konsert hvor hovedkorpset og musikantene fra junior2 (de som har vært i juniorkorpset ett år allerede) deltar på fellesnummeret med «Gammel jegermarsj». Dere lar instrumentkassene ligge i bilen, og kun ta med seg instrument, marsjheftet og noteklype.

Musikantene fra videregående skole og 10. klasse, kan få være med å spille «Congratulations» fra Rådhustaket sammen med musikanter fra andre korps. Litt servering blir det også J

Høstens andre musikalske opplevelse er oppstartseminar lørdag 5. september på Kulturskolen, Askervn.19. Oppmøte for aspirantene kl. 13.00. For junior- og hovedkorps er det oppmøte kl. 10.45, spilleklare kl. 11.00. Husk å ta med instrument, noter, notestativ, matpakke og drikke. Seminaret holdes ikke på Borgen skole, da skolen er opptatt. Øvingslokalet gis beskjed om senere. Øvelsen varer til kl. 16.30, og da blir det gratis pizza og bowling på Holmen til kl. 19.00.

Etter disse musikalske utskeielsene blir det deilig å oppleve skogens ro. Musikanter med familie, som har lyst og tid, inviteres til å bli med på tur til Vardåsen søndag 6. september. Møt opp kl. 13.00 i Trettestykket ved busstoppet, på Borgen. Dette er en flott måte å bli kjent med andre i korpset på. Klær etter vær. Ta med niste og godt humør!


Comments