Siste nytt‎ > ‎

Juniorkorpset fikk pris under AM!

lagt inn 19. mar. 2012, 16:03 av Rune Steen   [ oppdatert 19. mar. 2012, 16:04 ]

Juniorene gjorde en strålende innsats i Akershusmesterskapet og fikk «Solistprisen»!

Her er dommernes vurderinger:

 Dommer 1

Takk for en fin fremførelse.

Musikanter: Dere spiller kjempefint sammen og blåser godt ut. Flott driv i slagverket.

See you: Kjempekult! Pass litt på tempoet på åpningen, men dere var flinke til å komme sammen igjen. Flotte solister, bare pass på at resten av korpset og spesielt slagverk blir svake nok slik at solistene kommer supert frem.

Mickey: Flott samspill!!! Så fint tempo og dette holder dere helt ut. BRA. Veldig gøy å høre på dere. Lykke til videre!!

 Dommer 2

Fin åpning – bra tempo! Dere er flinke til å spille sammen og har felles puls. Siden dere noen ganger er få som spiller melodien, pass på at den kommer godt fram.

See you: Flotte solister!! Utrolig morsomt å høre på dere. Mens solistene spiller må alle konsentrere seg om rytmene sine og at «grooven» fortsetter i jevn puls! Dette gjelder også noen steder i overganger, for melodien går om igjen. Veldig presis og flott avslutning!

Mickey: Dere er flinke til å spille i 6/8 takt! Når dere har 3/8 deler etter hverandre, kanskje litt mer tydelig med lett og ansats..? Knall avslutning – låter flott og presist av korpset. Takk for at jeg fikk høre på dere! Lykke til!

 

Comments