Siste nytt‎ > ‎

Siste nytt fra sommerturen

lagt inn 26. jun. 2011, 09:24 av System Admin   [ oppdatert 30. jun. 2011, 07:03 ]
Hjemkomst idag (oppdatert klokken 16:00): Bussen er forventet til Asker ved 16:30-tiden. Svenskegrensen ble passert klokken 14:35).


Torsdag 30. juni 10:00 - Dag 5:

Her er vi i gang med pakkingen for fullt. Sengene slås sammen og gulvene feies. Været er helt supert, strålende sol og veldig varmt.
I går var det 28 grader her, og i dag blir det nok like varmt.
Båtturen var kjempebra, vi hadde en flott tur i solen opp og ned kanalen.
Etter konserten på båten dro vi rett opp til konserthuset og det var klart for finalekveld! Det var super underholdning med et fantastisk brassband, spøkelser, danseshow og premieutdeling for de som var med på  programkonkurransen.
 
Som alltid har musikantene oppført seg veldig bra, og det er flotte barn og ungdommer vi har i korpset! Det er veldig koselig å være med som leder :-)
 
Nå gleder vi oss til å dusje hjemme og å sove i sin egen seng!
 
God tur til oss, så ses vi om noen timer!
 
Bente


Onsdag 29. juni - Dag 4:

I dag ble alle vekket til samme tid, det innbar at sølvbarna fikk sove en halvtime ekstra og gullbarna måtte opp 1,5 time tidligere...... Ikke like populært! Alle møtte kl 9 til workshops, samspill og generalprøve i konserthuset. Organiseringen i konserthuset har ikke vært helt optimal, men barna er supre som tar utfordringene som de kommer. Veldig bra! Det er alltid spennende når slike samlinger nærmer seg slutten og gruppene skal på scenen som et samlet orkester. Og så bra det har blitt! Det svingte som bare det, og vi gleder oss til finalen i kveld.
 
Før det skal vi spille på en av sight-seeing båtene kl 18. Det blir gøy!
 
Gleden var stor på allmøtet i dag da vi ble enige om å droppe uniformene i kveld! Det er skikkelig varmt idag, og dessuten har vi fått anbefalt å droppe hodeplagg på båtkonserten siden vi må bøye oss veldig ned for å komme under broene i kanalen. Pene sommerklær gjelder dermed i kveld!
 
Akkurat nå har alle fri, noen dusjer, noen pakker, noen shopper på Avenyn, noen sitter ute og soler seg mens ett korps underholder og noen ligger bare på sengene og slapper av.
 
Bente

Bilder fra onsdag:

Tirsdag 28. juni - Dag 3:

Tirsdag formiddag startet med workshops for alle. Det er litt vanskelig musikk som er valgt, men alle gjør det beste de kan. Etter lunsj ventet Liseberg. Her gikk det i berg-og-dal baner, spøkelsestog og karuseller! Alt ble toppet med sukkerspinn, is, godis og brus. Ikveld har gjengen danset på Hard Rock Cafè til høy musikk og discorøyk på dansegulvet! Noen rakk også i titte i butikkvinduer, så onsdagens shopping er nå nøye planlagt! Kvelden ble sen.........
 
Bente


Mandag 27. juni 20:55 - Dag 2:

Her i Gøteborg har vi det flott. Vi har hatt en varm sommerdag med lett vind.  Vi bor i nederste etasje på skolen, nær til kantine og servicekontor. 15min gang til Liseberg og konserthuset der vi så langt har vært.

I går kveld testet vi ut Liseberg og brukte våre gratisbilletter. I dag har vi hatt første dagen på 2-dagerskortet til parken,

Dagen idag har vi vært en aktiv dag med tidlig start for vår yngste gruppe, sølvungene. Sølvungene dro avsted kl 0800 til workshop i konserthuset. Gullungene (fra 14-år og opp) fikk da en kjærkommen (og stille) time i senga. Deretter var det deres tur til  å dra til konserthuset.

Workshop’ene gikk fint, selv om det nok var noen organisatoriske oppstartsproblemer. Vi krysser fingre for at logistikken går bedre i morgen.

Kl 1500 stod korpset ferdig oppmarsjert til Lisebergsparaden. Vi gikk ut først, sola stekte og vi valgte til musikantenes store glede å gå uten jakke. Vi spilte bra og vi kan være stolte av innsatsen.

Etter paraden har musikantene hatt resten av dagen fri, kost seg i Liseberg og slappet av på skolen.

Vi har det fint, administrasjonen her på skolen er vennlige, serviceinnstilte og er ekspeditte på alle våre ønsker og krav. Solen er med oss, litt vind har det vært, men viktigst er det at alle musikantene ser ut til å trives i hverandres selskap og har det moro sammen.

Hilsen Margit og Kari

Bilder fra mandag:


 

********************************************************************************************************************

Søndag
26. jun 23:45 - Dag 1:

Bussturen gikk bra og alle er nå  vel installert i sovesalen og sengene står på rekke og rad.

Vaktmesteren kommer i morgen for å fixe skilleveggen, så den første natten blir det alle i en sovesal. Ja, ja vi er “bare” 32. Det er nok verre med nattesøvnen til de 68 som ligger i gymsalen!
Håper virkelig det fine været fortsetter så vi ikke behøver å tørke klissvåte uniformer her!

Vi er heldige som ligger på bakkeplan og vi har til og med våre egne sittegrupper utenfor i egen vestibyle. Dette blir bra!

Det var et herlig kaos da vi skulle plassere senger og dele ut puter og laken innimellom instrumenter, bager, uniforms poser og 30 musikanter!

Etter middagen ventet LISEBERG!!! Endelig! Store og små gikk sammen og de fleste fikk nok brukt opp gratisturene sine. Det ble rapportert om kule berg og dalbaner, nydelig sukkerspinn og deilig is!

Noen av de eldste avsluttet kvelden på kinoen mens de yngste var på vei i seng straks etter klokken 22.

Ønsker alle lykke til med workshops og Lisebergparade i morgen!

 

Bente


Søndag 26. juni 23:30: Bilder fra søndag:


Hmmmm... hvordan blir det med nattesøvnen her tro...???


Lasagne til middag:


På plass!:


Søndag 26. juni 17:30: Fremme!

Bussen har kommet vel frem til Gøteborg. Været er fint (sol og 20 grader) og alle er nå på vei til Liseberg.
Comments