Siste nytt‎ > ‎

Sommertur 2013, Nordsøfestivalen

lagt inn 23. jun. 2013, 01:47 av Sekretær Borgen skolekorps   [ oppdatert 26. jun. 2013, 01:20 ]
 Nordsøfestivalen tirsdag 25.juni

I dag har alle korpsene invadert Aalborg by, 45 min med buss herfra. Borgen spilte en fin konsert på torget før de andre korpsene marsjerte inn.

 

Da vi hadde fått av oss uniformene, var det tid for lunsj på en hyggelig restaurant ved kaia. Maten var god, men med 650 gjester på en gang, ble selv denne store restauranten ALT for liten.

De syv yngste og Elin dro "hjem" til Blokhus, hvor vi bada og koste oss i de store bølgene, spiste jordbær og solte oss. En liten handletur i den lille, koselige handlegata vår ble det også tid til. De eldste dro på shopping i Aalborg med Kari og Vibeke, men musikantene har ikke fått sort belte i shopping enda slik de sistnevnte damene har…

Kvelden benyttes til et siste bad i bassenget, pizza på rommet og rydding i kofferter.

 
 

Men, hva har skjedd her da??

Ja det er sant, det var her de gikk i bassenget istedenfor å rydde og spise pizza

Vi håper på finvær og noen fine timer på soldekket i morgen, og så sees vi på kaia kl 18.30 i morgen.

Takk for en begivenhetsrik og flott tur!

 
Nordsøfestivalen mandag 24.juni

Søndag har vært Fårup dagen. Vi ble hentet med buss 0950 og dro til Fårup sommerland der vi har kost oss hele dagen. Det har gått i karuseller, berg og dalbaner, tømmerenner etc samt masse med sukkerspinn og is. Middagen var en hamburgermeny fra et av spisestedene. Øynene har strålt og alle har kost seg – i ulike grupper. Og fordi alle nå kjenner hverandre godt, har gruppene variert utover dagen. Bussen gikk først hjem kl 1720.

 

Vel hjemme, har det vært stafettspilling på torget. 11 korps var med på denne uformelle konserten. Noen marsjerte inn, andre bare stilte opp. Mye fin musikk, enkelte imponerte mer enn andre og Borgen gjorde det bra. Opplegget var at korpsene spilte etter tur og "stafettpinnen" gikk fra det ene korpset til det andre. Hvert enkelt korps bestemte selv når en ville gi seg, Borgen holdt stand helt til siste slutt og dette til tross for at værgudene ikke var på vår side og regnet sildret ned i perioder.

'
 

Litt våte gikk vi hjem og det har vært ”fest” i hver av leilighetene der hver gruppe har ordnet seg med mat og kost seg sammen. Her ser dere hvordan det var i den yngste leiligheten der det var salat til forrett, nudler til hovedrett og kjeks til dessert. De største hadde en litt enklere meny, mens de i midterste leilighet koste seg med hjemmelaget brownies. Her koser en seg på korpstur!

 

Vi har det bra her i Blokhus. Musikantene er strålende greie både mot oss og hverandre. Dere har jammen noen flotte unger!!
Været har ikke helt vært på vår side, så den flotte stranden som ligger her har vi ikke brukt så mye. Vi får se hva som byr seg i morgen.

Ha en fortsatt god arbeidsuke, hilsen oss på korpstur 

 

Nordsøfestivalen søndag 23.juni

Lørdag etter middag ble det fødselsdagsfeiring av Hilde som fylte 19 år. Cathrine hadde bakt cup cakes, Mona Kristine hadde med ballonger og fra oss alle fikk hun er sjokoladeplate pakket inn i en serviett. I tillegg til det fikk hun korpsets losje plass på sirkuset søndag kveld.

Her ser dere den glade gjengen da vi feiret Hilde i "lederleiligheten"
 

Lørdag kveld var det offisiell åpning på torget. Det var litt surt, men vi stilte stolte i uniformer og fikk flott utsikt til underholdeningen. Dessverre har vi bare bilder av gruppen fra "baksiden":

 

Søndag morgen deltok vi i Prima Vista konkurransen. Vi fikk tid til oppvarming før Vibeke fikk notene og hadde 10min til utdeling og instruksjon. Notene var i 7 stemmer og instruksjonen måtte foregå uten spilling, kun sang og klapping var tillatt. Sangen de fikk utdelt var "Om kvelden når det mørkner"

Her ser dere oss på vei til konkurransen tidlig i dag morges – spente og kanskje litt trøtte!! Og under oppvarmingen til konkurransen.
 
 
Vi har hatt en travel ettermiddag. Vi ble hentet kl 1400 til middag på Action House. Her brukte vi en stor del av vaffelpengene på Co-cart kjøring, laserskyting og Bowling. Dette var en stor suksess. Alle koste seg.
 
 

Som om ikke dette var nok, fikk vi oppleve Sirkus Dannebrog med fantastisk dyktige akrobater, klovner og linedansere som showet for oss i 2,5 timer. Vi var tilbake i leilighetene trøtte og godt fornøyde ca 2230.

Det er bare å følge med oss videre!

Korpshilsen Elin og Kari


ĉ
Sekretær Borgen skolekorps,
24. jun. 2013, 02:22
Comments